Cadouri pentru copii şi lemne pentru nevoiaşi

Primăria Târgu Logreşti va acorda cadouri de Crăciun celor aproximativ 300 de copii din comună. Potrivit primarului Ion Băluţă, Consiliul Local nu a alocat fonduri pentru a se putea distribui pachete cu alimente localnicilor nevoiaşi. Acesta spune că, dacă va fi nevoie, oamenii vor fi ajutaţi cu lemne pentru a ieşi din iarnă.

Aproximativ 300 de copii din comuna Târgu Logreşti vor primi cadouri din partea Primăriei, înainte de Crăciun. În acest sens, Consiliul Local a alocat suma de 100 de milioane de lei vechi. Potrivit primarului Ion Băluţă, Moş Crăciun va veni atât la elevi, cât şi la preşcolari. „De Crăciun, vom acorda pachete cu dulciuri celor 270 de elevi şi preşcolari de pe raza comunei. Pentru cadourile copiilor, Consiliul Local a alocat 100 de milioane de lei vechi”, a declarat Ion Băluţă, primarul comunei Târgu Logreşti.

Acesta a mai precizat că nu vor fi acordate pachete de alimente localnicilor nevoiaşi, însă dacă vor exista solicitări oamenii vor fi ajutaţi cu lemne pentru foc din rezerva primăriei. „Nu am alocat bani pentru pachete cu alimente pentru familii nevoiaşe, însă în cazul în care va fi nevoie le vom putea pune oamenilor, la dispoziţie, o căruţă, două cu lemne pentru a ieşi din iarnă. Suntem într-o zonă în care am retrocedat foarte mare suprafaţă de pădure şi cred că nu am probleme”, a mai precizat Ion Băluţă.

Primarul spune că s-a pregătit pentru iarnă nu numai cu o rezervă mai mare de lemne, dar şi cu materiale antiderapante şi utilaje pentru deszăpezire. „Suntem pregătiţi să trecem iarna din toate punctele de vedere. Avem închiriate utilaje pentru deszăpezire şi ne-am asigurat cu material antiderapant. Şi anul trecut am depăşit cu bine iarna şi sperăm că nu vom avea probleme nici acum”, a menţionat primarul Băluţă.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: