Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cadouri pentru micii cetăţeni din Leleşti

Copiii din comuna Leleşti nu au fost uitaţi de autorităţile locale acum, de ziua lor. Câteva sute de copii vor primi astăzi de la reprezentanţii primăriei câte un pachet cu dulciuri, fructe şi suc, fiind astfel cinstiţi de autorităţi cu ocazia Zilei Copilului. “Din partea primăriei avem peste 340 de copii, de la o zi până la 14 ani, şi nu o să le dăm la şcoală cum le-am dat de Moş Crăciun şi Moş Nicolae, o să meargă toţi colegii din primărie, cu consilierii locali, să le împartă la fiecare în parte acasă. Vând în vedere că data de 1 iunie este zi nelucrătoare o să le dăm de vineri. Vreau să rămână o tradiţie chiar şi după ce plec eu de la primărie, ca de 1 Iunie copiii din Leleşti să primească cadouri”, a declarat Marian Rotaru, primarul comunei Leleşti. 

Comuna Leleşti este formată din 4 sate. Administraţia locală spune că are cadouri pentru toţi copii din aceste localităţi. Primăria a alocat pentru achiziţia fiecărui pacheţel suma de circa 20 de lei.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: