Primăriţa din Berleşti a plâns la conferinţa PSD

Maria Dumitraşcu, primăriţa de la Berleşti, a participat la conferinţa de presă organizată ieri, la sediul Partidului Social Democrat. Aceasta a plâns atunci când a vorbit jurnaliştilor despre proiectul prin care vrea să-i aducă acasă pe tinerii plecaţi în străinătate. Maria Dumitraşcu nu şi-a putut stăpâni emoţiile, mai ales că unul dintre copiii săi este plecat în Franţa de trei ani şi nu a apucat să-şi vadă nepoţelul născut în urmă cu două luni.

Primăriţa de la Berleşti spune că vrea să transforme izlazul comunal în sere şi ferme pentru a asigura locuri de muncă pentru tinerii plecaţi la muncă în străinătate. Maria Dumitraşcu susţine că acesta este motivul pentru care ar vrea să mai candideze pentru încă un mandat. „Mai este nevoie de cel puţin un mandat la primărie. Am spus că voi candida. Dacă partidul mă va susţine sigur voi candida. Şi voi spune de ce. Îmi rămâne obligaţia morală ca în 2016-2020 să fac un program pentru tinerii care au plecat din comună şi să-i aduc înapoi acasă. Programul meu va fi ca aceşti tineri să se întoarcă acasă la ei. Toţi cei care au plecat reprezintă această comunitate. Aş vrea să ca toţi politicienii din ţara asta să-i aducă înapoi pe cei plecaţi peste hotare pentru mândria de a fi român. Eu ştiu cum se munceşte în afară, cum suntem catalogaţi şi lucrurile astea mă dor. În comuna aia de 5400 de hectare nu se poate ca în mintea mea să nu încapă nişte proiecte pentru tineri”, a declarat Maria Dumitraşcu. Primăriţa de la Berleşti nu şi-a putut abţine lacrimile atunci când a vorbit despre tinerii plecaţi la muncă în străinătate. Emoţiile sale sunt cauzate de faptul că unul dintre copiii săi este plecat cu familia în Franţa, de 3 ani. Maria Dumitraşcu nu şi-a văzut nepoţelul cel de mare de când acesta avea doar 9 luni, iar pe cel mic, născut în luna martie, nu l-a văzut decât în fotografiile postate pe Facebook de copii.  

MISIUNE

Primăriţa de la Berleşti spune că şi-a îndeplinit promisiunile făcute comunităţii sale. „Eu mi-am îndeplinit misiunea, tot ce am promis că voi face pentru această comună am făcut”, a menţionat Maria Dumitraşcu.

Vizualizări: 210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: