Cadouri pentru mii de colindători. Ultima zi de înscrieri

Înscrieri pe ultima sută de metri la Primăria Târgu Jiu și Consiliul Județean Gorj pe lista celor care vor primi daruri din partea lui Moș Crăciun înainte de sărbători. Cei mai mulți copii vor colinda la Primăria Târgu Jiu, unde deja s-au înscris peste 6.000 de micuți. Cu toții vor primi daruri din partea autorităților, daruri ce vor conține, în premieră, în acest an, pe lângă dulciuri și fructe, cărți și dicționare.

Joi este ultima zi în care se mai pot face înscrieri pentru copiii din Târgu Jiu care vor să vină la colindat la primărie înaintea sărbătorilor. „Pe 2 decembrie au început înscrierile pentru colindători. Continuă până pe data de 5 decembrie. Până în momentul acesta, s-au înscris peste 6.300 de copii, iar perioada de colindat va fi între 17 și 19 decembrie”, a explicat Adrian Drulă, consilier în cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Surprize îi așteaptă pe colindători și la Consiliul Județean. Deja, 3.000 de colindători și-au anunțat prezența. Tot înainte de Crăciun, va avea loc și alaiul obiceiurilor de iarnă în Piața Prefecturii. „Pentru acest an, la Consiliul Județean Gorj și-au anunțat prezența 3.000 de colindători. În zilele de 16, 17 și 18 decembrie, Moș Crăciun îi va întâmpina alături de ajutoarele lui și cu darurile pe care le-a pregătit pe micuții care vor veni în acele zile. Pe 19 decembrie, începând cu ora 10, în centrul municipiului Târgu Jiu, va avea loc alaiul obiceiurilor de iarnă, unde deja și-au anunțat participarea aproximativ 300 de colindători, membri ai diferitelor ansambluri din localitățile cu tradiții din județul Gorj: Tismana, Padeș, Baia de Fier, Novaci, Runcu, Bălești”, a transmis Oana Paloș, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Gorj.

Vizualizări: 824

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: