Festival de gătit în aer liber organizat într-o comună din Gorj

Eveniment culinar organizat în premieră în județul Gorj în perioada 1-10 iulie. Comuna Polovragi va găzdui anul acesta prima ediție a Festivalului de gătit în aer liber ”Bucătăria tradițională românească” organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, în colaborare cu Primăria Polovragi și GAL Parâng.

În cadrul evenimentul culinar ”Bucătăria tradițională românească” vor avea loc ateliere de gătit în aer liber la Polovragi, urmând apoi să fie editată și o carte cu rețete de mâncăruri tradiționale pregătite în cadrul simpozionului.

Autoritățile locale din Polovragi se așteaptă la o participare cât mai mare la acest eveniment culinar. „Noi am pus la dispoziție tot ce este necesar pentru ca simpozionul de gătit să se desfășoare în cele mai bune condiții. O să avem foarte mulți invitați, atât din județul Gorj, dar și din alte județe din țară care vor găti aici produse tradiționale. În felul promovăm bucătăria tradițională românească dar și zona de sub munte a Gorjului și comuna Polovragi”, a precizat primarul din Polovragi Gheorghe Epure.

Vizualizări: 3,762

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: