Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Calculele lui Boza, date peste cap de inflaţie

Complexul Energetic Oltenia resimte din plin efectele creşterii inflaţiei şi a deprecierii leului. Compania plăteşte mai mult, în această perioadă, pentru creditul în yeni, iar inflaţia a dat peste cap toate calculele. Per ansamblu, anunţă oficialii companiei, la cinci luni, situaţia financiară a CEO este pozitivă. „Am făcut o analiză la cinci luni, iar componenta financiară din bugetul nostru, după aproape cinci luni, este negativă din acest punct de vedere. Norocul nostru, componenta de producţie este pozitivă, iar, per ansamblu, cele cinci luni de zile pe care le închidem curând, din punct de vedere financiar, sunt pozitive”, a anunţat Sorinel Boza, managerul CE Oltenia.

Cântăreşte mult şi creşterea yenului japonez pentru că producătorul de energie are de achitat un credit pentru Termocentrala Turceni. „Ne afectează grav cursul valutar, această creştere a euro. Yenul pentru creditul pentru desulfurarea de la Turceni, inflaţia, ne afectează financiar”, a mai transmis Boza. (A.A.)

Vizualizări: 1,917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: