Dispută legată de consilierii lui Boza. „O sumedenie de şefi”

Directorul Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, este acuzat că şi-a angajat opt consilieri. Informaţia vine de la fostul manager al companiei, Laurenţiu Ciurel. În replică, Boza a transmis că nu a angajat niciun consilier. Are doar trei şi i-a „moştenit” de la Laurenţiu Ciobotărică.

Laurenţiu Ciurel susţine că actualul director al companiei energetice ar fi consiliat de opt persoane. „Directorul general are opt consilieri. A avut aproape un an un consilier de care nu a ştiut nimeni, nu l-a văzut nimeni, s-a aflat de el când a plecat la Electrica, că a scris în CV. Sunt 12 directori în plus faţă de 2015, sumedenie de şefi de birouri şi servicii. Sunt mai mulţi chiar decât în organigramă, ceea ce nici nu e legal”, a transmis fostul manager Laurenţiu Ciurel.

De partea cealaltă, Boza anunţă că are doar trei consilieri: Daniel Antonie, Dorina Jianu şi Daniel Pităroiu. „Consilierii mei sunt Daniel Antonie, consilier până la rezolvarea problemelor pe care le are şi la revenirea în Directorat, Daniel Pităroiu şi doamna Dorina Jianu. Doamna Jianu a revenit pe mandatul lui Laurenţiu Ciobotărică şi eu am preluat-o. La fel şi Dan Pităroiu. A mai fost o persoană consilier aproape o lună, apoi a devenit avertizor de integritate. Doar atunci a fost o perioadă cât au fost patru consilieri. Pe toţi i-am găsit aici. Nu am angajat pe nimeni. Nu am adus pe nimeni din Constanţa să-l angajez aici. Poate aşa apăreau 12”, a declarat Sorinel Boza, la Accent TV.

Vizualizări: 1,962

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: