Căldăruşe: Cei care îl atacă pe Ruşeţ sunt complexaţi

Gabriel Căldăruşe, preşedintele Sindicatului Mine Energie Oltenia (SMEO), a avut o prestaţie cel puţin nefericită pentru o persoană care se vrea liderul unui sindicat majoritar la nivelul CE Oltenia. Într-o emisiune la TV Sud el a apărat două persoane din administraţie: directorul Laurenţiu Ciurel şi directorul Ion Ruşeţ.

Întrebat de acordul semnat cu administraţia, Gabriel Căldăruşe a răspuns preluând discursul directorului general Laurenţiu Ciurel, care spunea că astfel de înţelegeri au şi companiile Tarom, CFR sau CET Govora. A criticat şi el comportamentul unor lideri sindicali la negocierile cu administraţia. Astăzi, 5.000 de oameni ies în stradă împotriva conducerii CE Oltenia, dar Căldăruşe crede că strigătele oamenilor nu vor putea schimba ceva: „Din punctul meu de vedere niciodată nu se va mai putea schimba ceva sub presiunea străzii. Dacă nu se stă la masa negocierilor, dacă nu ai capacitatea de a negocia, de a avea un comportament normal, dar dacă s-a început cu înjurături, cu fel şi fel de apelative“.

Gabriel Căldăruşe a abordat şi discuţia privind trădarea lui Ion Ruşeţ, fost sindicalist, acum şef în CEO. El a fost numit trădător şi de mulţimea din Piaţa Prefecturii, la unul din mitinguri. Căldăruşe spune că cei care îl tot critică pe Ruşeţ au de fapt complexe de inferioritate. „Am tot văzut, Ruşeţ trădătorul. Întreb şi eu public, pe cine a trădat? Oare chiar nu încetează această manipulare? Pe cine a trădat, pentru că a spus foarte clar că dacă nu voi reuşi să ajut la construcţia acelui sindicat reprezentativ mă voi retrage. Foarte mulţi au un complex faţă de Ruşeţ. Am impresia că se scoală cu numele lui Ruşeţ se culcă cu numele lui Ruşeţ. Nu aş vrea să denumesc ce fel de complexe vis-a-vis de Ruşeţ. Există un complex de inferioritate“, a explicat, nervos, Căldăruşe.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: