Calificată în cupă, Gilortul privește cu încredere spre campionat

Gilortul Cărbuneşti s-a reunit abia la sfârșitul săptămânii trecute, dar miercuri seara s-a calificat deja în turul al II-la al Cupei României. Veniți săptămâna trecută din vacanţă, gorjenii au învins cu 3-1, la Drobeta Turnu Severin, nou-promovata în Liga 3 Viitorul Șimian şi se gândesc deja la campionat.

Gilortul a avut parte de un sezon bun în campionatul trecut, cu Florin Popete pe bancă, fiind aproape de podiumul seriei de Liga 3 din care a făcut parte. Pentru noul sezon gorjenii se gândesc tot la un parcurs bun în campionat şi o calificare în play-off.

Victoria din meciul cu Viitorul Şimian din Cupa României a fost prima victorie a noului antrenor principal al echipei gorjene, Mihai Dinu, cel care l-a înlocuit în această vară pe Florin Popete. Jucătorii se declară optimişti pentru noul sezon şi vor să se califice printre cele mai bune echipe. ”Mă bucur că am debutat cu dreptul, a fost o victorie muncită, împotriva unei echipe bune, care și-a reluat pregătirile de mai mult timp. Noi ne-am reunit doar de câteva zile, nu suntem chiar proaspeți, dar, ușor-ușor, vom închega echipa. Vor mai veni câțiva jucători, fiindcă vrem să ne calificăm în play-off și, de ce nu, să mergem chiar la baraj. Îmi doresc un parcurs cât mai lung și în Cupa României”, a declarat, la finalul jocului cu Viitorul Șimian, Dragoș Săulescu, noua achiziție a Gilortului.

Campionatul Liga 3 începe la data de 28 august, iar turul II al Cupei României este programat pe 10-11 august. Până la startul noului sezon se va mai juca încă un tur din competiția KO, al treilea, în 25 august.

Vizualizări: 443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: