Gilortul Cărbunești a trecut în turul 2 al Cupei României

Gilortul Târgu Cărbuneşti merge mai departe în Cupa României, după ce a trecut cu bine de turul 1 al competiţiei. Gorjenii din Liga 3 au trecut uşor de nou-promovata Viitorul Şimian, scor 1-3, în meciul disputat miercuri, pe terenul de la Severin.

Meciul dintre Viitorul Șimian  şi Gilortul s-a încheiat cu scorul de 1-3, după ce la pauză gazdele care joacă pe terenul din Severin erau conduse, scor 0-2. Echipa din Cărbuneşti merge astfel în faza următoare a cupei şi va juca, cel mai probabil, cu Pandurii Târgu Jiu dacă se va continua aplicarea criteriului geografic la împerecherea echipelor.

Scorul, în meciul disputat pe caniculă, de la ora 17:30, pe stadionul din Severin, a fost deschis de Dănăricu, din lovitură de pedeapsă acordată în minutul 29 după ce Săulescu protejase un balon în interiorul suprafeței de pedeapsă iar Ciuta l-a faultat. Din minutul 41 scorul a devenit 0-2, după ce Stegaru îl angajase pe Gabriel Viespe la marginea careului iar mijlocașul Gilortului l-a executat pe portarul Ciuta.

În prima repriză gazdele au arătat mai multă dorință, dar Gilortul a demonstrat că este echipa mai experimentată, chiar dacă a reluat pregătirile doar de trei zile. În minutul 80 scorul a devenit  1-2 după ce asistentul Barbu a semnalizat ușor fault în careu la Sărăcin iar Relu Țurai a redus din diferență marcând de la punctul cu var.

În minutele de prelungire ale partidei scorul a devenit 1-3, după ce Gîlcescu a șutat din careu, Ciuta a respins balonul iar Cristian Stegaru a interceptat și a șutat în plasă.

Vizualizări: 1,922

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: