CSM Târgu Jiu a transferat o handbalistă cu origini indiene

Mădălina Pal Ceandani va fi noua extremă stânga de la CSM Târgu Jiu. Jucătoarea cu origini în India şi trăsături specifice indiene este însă născută în Bucureşti, mama fiind româncă, iar tatăl său indian.

CSM Târgu Jiu continuă să-și întărească lotul pentru sezonul 2021-2022. În vederea noului sezon competițional, CSM Târgu Jiu și-a asigurat serviciile unei jucătoare care evoluează pe postul de extremă stânga, Pal Mădălina Ceandani Ragea. Handbalista, în vârstă de 24 de ani, a evoluat sezonul trecut pentru CSU Neptun Constanța iar acum a semnat pentru un sezon cu gruparea gorjeană, a informat oficial CSM.

Mădălina Pal Ceandani s-a născut pe 12 martie 1997, la București. „Mama este româncă, iar tatăl indian. Asta explică numele pentru cei care nu mă cunosc”, a declarat noua extremă stânga de la CSM Târgu Jiu. Jucătoarea a început handbalul la CSO Voluntari, echipă cu care s-a clasat pe podium în primii ani de juniorat. La nivel de junioare a mai trecut pe la Școala 181 SSP București, echipă cu care a câștigat titlul de campioană și vicecampioană națională. Tot la junioare a câștigat alte două titluri de campioană națională cu CSM București. A debutat la nivel de senioare în 2015, la CSU Știința București, echipă pentru care a jucat până în 2020 și cu care a ajuns la Turneul Final de promovare în Liga Florilor. Sezonul trecut a evoluat la CSU Neptun Constanța.

Vizualizări: 285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: