Călinoiu: Activitatea lui Ciurel, pozitivă! Vîlceanu: Chemaţi maseurii!

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, nu vede motivele pentru care Laurenţiu Ciurel ar trebui înlocuit din funcţia de manager al Complexului Energetic Oltenia. Ba mai mult, el spune că activitatea lui Ciurel are impact pozitiv asupra judeţului. Afirmaţia a fost comentată, pe Facebook, de Dan Vîlceanu, copreşedintele PNL Gorj. El crede că In Călinoiu nu a gândit ce a spus şi că are nevoie de un masaj, făcând aluzie la faptul că preşedintele CJ Gorj a fost prins, recent, ieşind de la masaj de la Clubul Pandurii. Călinoiu a spus că masajul îl face să gândească limpede.

În ciuda implicării lui Ciurel în dosarul „Şova”, Călinoiu vorbeşte despre impactul „pozitiv” al managerului CEO. „La ora actuală activitatea Complexului Energetic Oltenia, a salariaţilor, este una pozitivă, atât din punct de vedere al realizării producţiei, cât şi al eficienţei economice. Ca atare, nu văd ce ar putea aduce altcineva în plus. Lucrurile sunt într-o direcţie bună, atât din punct de vedere al activităţii desfăşurate de salariaţi, cât şi al managementului pe care-l asigură conducerea Complexului Energetic Oltenia. În legătură cu problemele personale ale domnului Ciurel, ar trebui să-l întrebaţi pe el, eu vorbesc despre activitatea pe care o desfăşoară, una cu impact pozitiv în dezvoltarea judeţului Gorj. Eu susţin activitatea Complexului Energetic Oltenia, iar atunci când lucrurile merg bine îl susţin pe acela care face treabă”, a declarat Călinoiu.

Dan Vîlceanu, copreşedintele PNL Gorj, a reacţionat după această afirmaţie. El a trecut în revistă unele măsuri luate de administraţia lui Ciurel, printre care disponibilizări şi scăderea veniturilor. „Trei mii de salariaţi eliminaţi din C.E.O, scăderea salariilor, tăierea altor drepturi, discriminare, jignirea salariaţilor care protestează, închiderea unor capacităţi de producţie, pierderea exerciţiului financiar 2014 în sumă de 700 milioane RON. Toate aceste lucruri au dus în viziunea lui Ion Călinoiu la un impact pozitiv asupra judeţului Gorj. Domnule preşedinte chemaţi maseurii ! Sunteţi tensionat, nu gândiţi şi va faceţi de râs!“, a scris Vîlceanu pe pagina de Facebook.

Calinoiu_ciurel

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: