Pensionarii către Ponta, la chef: Să nu cedaţi!

Premierul Victor Ponta şi preşedintele PSD Liviu Dragnea au fost aseară la petrecerea organizată de Primăria Târgu Jiu de Ziua Vârstnicilor. O petrecere care a costat 150.000 de lei de la bugetul local şi la care s-au înscris 1.500 de pensionari. „Să nu cedați”, asta i-au repetat aproape obsesiv pensionarii prezenți la petrecerea de ziua lor. Ponta nu a mai fost de mult la un astfel de chef și, la cum a fost primit ieri, are, probabil, motive să regrete că nu vine mai des prin Colegiul în care a fost ales deputat, pentru că petreceri de acest gen sunt suficiente, spre bucuria celor pentru care sunt organizate.

Aproape că l-au luat pe sus pensionarii gorjeni prezenți ieri la petrecerea pe care Primăria Târgu Jiu le-a organizat-o la localul de pe Insuliță. Victor Ponta a mers și el aici împreună cu șeful său de partid Liviu Dragnea, primirea de care a avut parte amintind de campania electorală de acum un an, dar și de cea care va urma anul viitor, când deputatul mai dorește un mandat de parlamentar de Gorj.

„Să vă țineți bine hoardelor criminale, că sunt niște criminali”, i-a spus un pensionar premierului, cerându-i să facă orice e posibil ca să nu plece din fruntea Guvernului, de parcă Ponta nu s-ar fi străduit suficient în această direcție.

Nu chiar toată lumea a avut doar cuvinte de laudă și mesaje de susținere pentru premier. Un pensionar l-a întrebat pe Ponta de ce dă pensii și indemnizații mari parlamentarilor, șeful Guvernului asigurându-l însă pe susținătorul său că „nu le-am dat”, parlamentarii votându-și singuri lefurile și pensiile speciale. În cuvântul pe care l-a rostit în fața mulțimii, deputatul de Târgu Jiu i-a asigurat pe vârstnici de faptul că îi iubește și îi respectă, în timp ce Liviu Dragnea a avut și el numai vorbe frumoase pentru cei care reprezintă baza electoratului PSD. „Această țară în care trăim azi a fost construită de dumneavoastră și pentru asta vă mulțumim. Și o mențiune specială pentru doamnele din această sală. Sunteți la fel de frumoase și elegante ca întotdeauna”, le-a spus Dragnea pensionarelor prezente la petrecere.

Îl vor, totuși, la Cotroceni

Discursurile celor doi politicieni și vorbele mieroase i-au determinat pe mulţi dintre pensionari să regrete încă o dată că Ponta nu a reușit să ajungă Preşedinte al României. Unii dintre petrecăreți s-au declarat gata să îl mai voteze odată pe premier dacă mai candidează pentru funcția supremă în stat, având şi sfaturi pentru el, rostite, e drept, după un pahar de vin. „Îl ajutăm data viitoare să iese preşedinte, că e bunul nostru comun. Ne pare rău că nu a ieşit, dar ştim noi ce mijloace au fost la mijloc. Noi îl iubim și îl susținem. Să lupte ca peştele pe uscat că noi îl susținem”, a spus unul dintre pensionari.

ponta_chef_pensionari_2

ponta_chef_pensionari

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: