Khraibani i-a suflat scaunul de vicepreşedinte PSD lui Popeangă

Deputatul Vasile Popeangă a fost lăsat de conducerea PSD fără funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene. Postul i-a revenit Cameliei Khraibani în urma alegerilor de joia trecută, explicaţia partidului fiind că Popeangă, prin neprezentarea la conferinţă, nu şi-a exprimat dorinţa de a continua în această funcţie şi astfel postul a devenit vacant. Popeangă crede că Ion Călinoiu a pus la cale excluderea sa din forul de conducere al partidului, pentru că ar fi dispus tăierea sa de pe lista de delegaţi la conferinţă.

Social-democraţii gorjeni joacă alba-neagra cu posturile de vicepreşedinte pentru care au fost organizate alegeri săptămâna trecută. Iniţial au spus că au mai înfiinţat un post pentru că erau patru candidaţi pentru trei posturi vacante, iar acum spun că unul dintre ele s-a vacantat pentru că deputatul Vasile Popeangă nu mai ocupă această poziţie. „Domnia sa nu a fost prezent la Conferinţa Judeţeană a PSD şi apoi nici la Consiliul Judeţean al PSD Gorj. Vicepreşedinţii formaţiuni noastre politice şi-au exprimat dorinţa de a continua în funcţia de vicepreşedinte. Cum domnul deputat Vasile Popeangă nu a fost prezent în sală, dumnealui nu a avut cum să-şi exprime dorinţa de a fi în continuare vicepreşedinte, motiv pentru care postul dumnealui a fost ocupat de către unul dintre cei patru candidaţi pentru funcţia de vicepreşedinte”, a declarat Anca Borduşanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.

Popeangă spune că a rămas surprins când a aflat că a fost înlăturat din funcţia de vicepreşedinte al PSD Gorj. Deputatul este sigur că preşedintele executiv al partidului, Ion Călinoiu, este cel care a făcut posibil acest lucru. „Nu am participat pentru că am fost tăiat de pe listă ca şi delegat. Toţi ceilalţi care au participat la conferinţă au fost delegaţi ai unor organizaţii. Am fost tăiat special de domnul Călinoiu. A trasat această sarcină la conducerea municipiului şi eu am fost tăiat de pe listă. Nu poţi să particip la eveniment atunci când marele domn Călinoiu nu te doreşte. Vor ieşi multe lucruri la iveală vis-a-vis de activitatea domnului Călinoiu şi pe linie politică, şi pe linie administrativă”,  a comentat Vasile Popeangă. Deputatul a mai spus că nu va pleca din PSD, dar că se aşteaptă să fie exclus din partid.  

Cei 4 social-democraţi care au fost desemnaţi vicepreşedinţi ai PSD Gorj în urma alegerilor de săptămâna trecută sunt Mihai Weber, Cosmin Popescu, Aurel Popescu şi Camelia Khraibani.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: