Călinoiu: Ciurel a salvat CEO de răpitorii de zi şi de noapte

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, spune că Laurenţiu Ciurel este nevinovat şi că acesta ar fi scos CE Oltenia de sub influenţa „răpitorilor de zi şi de noapte“. Un al lider PSD, Ciprian Florescu, susţine că i se pare anapoda că DNA îşi face treaba şi că cercetează ceva ce s-a întâmplat acum mulţi ani. Dan Vâlceanu, liderul PDL Gorj, a fost întrebat de ziarişti cum comentează afirmaţia lui Ciprian Florescu, cum că acum se „răscoleşte“ trecutul. El spune că Florescu are motive să ceară să se uite trecutul.

Laurenţiu Ciurel a pus Complexul Energetic Oltenia în mâna PSD, dar Ion Călinoiu spune că de fapt l-ar fi salvat. Călinoiu e sigur că Ciurel e nevinovat. „Laurenţiu Ciurel este un profesionist, şi-a făcut şi îşi face treaba foarte bine. Este salvatorul Complexului Energetic Oltenia, l-a salvat de sub mâna răpitorilor şi de noapte şi de zi, din toate colţurile şi din toate domeniile de activitate. Alţii sunt cei care au dărâmat complexul şi sunt sigur că va ieşi la iveală nevinovăţia lui Ciurel”, a declarat Ion Călinoiu. Vicepreşedintele PSD Gorj, Ciprian Florescu, spune că i se pare aiurea să se ancheteze ceva ce a apărut în presă acum mulţi ani. „Mie personal mi se pare anapoda să fie anchetat pentru o chestiune care a apărut în presă acum ani buni, pe de o parte, iar pe de altă parte un contract care a fost încheiat, se pare, în normele legale să fie purecat tocmai pentru a găsi nişte vinovaţi, dar nu se ştie pentru ce vină. Se pare că este o tentă care trebuie să dispară. Să vină întâi cu vina şi după aceea să aşteptăm să caute şi vinovaţii”, a declarat Ciprian Florescu.

„Şi eu cred că, dacă aş fi fost sponsorizat la firma soţiei de CEO, cum a fost domnul Florescu sponsorizat, aş cere şi eu să uităm trecutul. Dar mai sunt instituţii în ţară care nu vor să uite trecutul”, comentează Dan Vîlceanu. „Cum punea întrebarea domnul Ciprian Florescu? Retoric? Trecutul l-a răscolit o instituţie a statului şi nu ne putem amesteca. (...) Acum fără glume, ce funcţie mai are domnul Ciprian în PSD? Tot de purtător de cuvânt?”, a declarat şi Dian Popescu, liderul PNL Gorj.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: