Călinoiu dă vina pe Condescu și Cârciumaru pentru insolvenţă

Ion Călinoiu, fost președinte al Consiliului Județan Gorj şi membru AGA Pandurii, este acum pensionar și director în cadrul ApaRegio. În perioada la care a făcut referire Marin Condescu, în contextul cererilor de faliment introduse de Edi Iordănescu şi Narcis Răducan, Ion Călinoiu era preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj şi reprezentant în AGA Pandurii.

În contextul scandalului naţional legat de insolvenţa echipei Pandurii, Călinoiu îl atacă pe Condescu şi spune că e vinovat, împreună cu fostul primar Florin Cârciumaru, de situaţia actuală de la echipă.

„Pentru ce s-a întâmplat la Pandurii sunt vinovați Condescu și Cârciumaru. N-am fost la nicio întâlnire cu domnul Oprea la care să-mi se impună ce zic ei. Astea sunt vise de-ale primarului Cârciumaru. Condescu, dacă el a câștigat în instanță, sunt bani necinstiți, că el nu a fost nici sportiv, nici antrenor, nu știu ce a fost pe acolo. Ei doi sunt vinovați. Atunci, după el au venit doi profesioniști, care au făcut performanță cu două milioane de euro, adică cu 30% din bugetele pe care le-au avut Condescu și cu Cârciumaru, în anii precedenți. Nu are nicio legătură treaba asta cu vreo întâlnire cu domnul Oprea”, a spus Călinoiu pentru gsp.ro.

Călinoiu afirmă chiar că fostul primar nu mai e normal la cap: „Nu a fost nicio întâlnire ca să impună Oprea pe cutare sau cutare la Pandurii. N-a fost nicio treabă. Dacă Cârciumaru a zis așa, aiurează, nu mai e normal la cap. Eu nu am fost chemat niciodată de domnul Oprea pentru așa ceva. Nu există să ne cheme pe noi Oprea prin notă telefonică, să ne dea ordinele astea. Dacă primarul a fost primul acolo, poate a negociat el. Pe mine nu m-a chemat niciodată domnul Oprea la vreo întâlnire în care să-mi spună să-l punem antrenor pe Edi Iordănescu. Am fost la o întâlnire cu Cârciumaru, cu Ciurel, cu Edi Iordănescu, dar abia când a fost instalat”.

Dacă fostul primar Florin Cârciumaru se afla la momentul respectiv în conducerea clubului, respectiv o parte din perioada 2014 – 2016, Marin Condescu nu mai avea atunci chiar nici o legătură cu Pandurii, având chiar interdicţie judecătoarească de a merge la sediul clubului şi a discuta cu persoane de la clubul de fotbal.

Galerie foto




Vizualizări: 2,506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: