CSM Târgu Jiu anunţă un nou transfer de senzaţie

CSM Târgu Jiu anunţă că a reușit perfectarea unui nou transfer de marcă la echipa de handbal feminin. Alexandra Maria Gavrilă este noul centru al echipei din Târgu Jiu şi a evoluat ultima dată la CSM Deva.

Născută pe 16 iunie 1995, în București, jucătoarea a semnat cu CSM Târgu Jiu până la finele acestui an. Alexandra Gavrilă poate evolua atât în centru, coordonator de joc, dar și ca inter stânga sau dreapta. Handbalista, în vârstă de 26 de ani, a evoluat la CSM Deva.

Aflată în lupta pentru promovare în Liga Florilor, echipa antrenată de Liviu Andrieș și Andrei Enache, s-a întărit considerabil pe linia de 9 metri, prin aducerea unei jucătoare de certă valoare, care are la activ un titlu de campioană a României, cucerit în 2019 cu CSM Râmnicu Vâlcea şi unul de vicecampioană în 2016, alături de SCM Craiova. A fost de două ori finalistă a Cupei României, în 2018 şi 2019, dar şi câştigătoare a Supercupei României în 2020.

În plus, cv-ul jucătoarei cu 8 sezoane la activ în Liga Florilor, cuprinde şi meciuri în cupele europene alături de CSM Râmnicu Vâlcea şi SCM Gloria Buzău. CSM Târgu Jiu a mai informat că Alexandra Gavrilă a evoluat în perioada 2010-2012 pentru naţionala de junioare a României, iar între 2012 şi 2014 pentru naţionala de tineret a României, adunând 65 de meciuri şi 120 de goluri.

Vizualizări: 301

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: