Petre Grigoraș: Să mai stea și Edi puțin la rând

După ce Edi Iordănescu a ales să plece în vara anului 2016, pentru că aflase de intenţiile de a se introduce clubul în insolvenţă, a fost numit din nou la Pandurii fostul antrenor Petre Grigoraş. Demis anterior venirii lui Iordănescu, fără nici un motiv, acesta a condus echipa în scurta campanie europeană din vară şi apoi până la intrarea în insolvenţă.

Petre Grigoraș, antrenorul pe care Edi Iordănescu, îl înlocuia în anul 2015, şi care a revenit ulterior pe banca echipei din Târgu Jiu, a comentat numirea politică a lui Iordănescu junior dar şi situația cererilor de faliment introduse de Iordănescu şi Răducan, pentru gsp.ro. „Dacă domnul Condescu știe lucrul ăsta exact, din moment ce a indicat acolo primarul Municipiului Târgu Jiu, directorul General al Complexului Energetic Oltenia, e clar că ceva e adevărat, ceva s-a întâmplat.

Să spun și eu ce mi s-a întâmplat? Oare mai are rost acum? După ce am bătut Rapid, cu 2-0, în campionat, și Oțelul, cu 4-0, în Cupă, am fost chemat să mi se spună că mi s-a întrerupt contractul din diferite motive. Cum credeți că m-am simțit? Normal că am avut un regret, un sentiment de frustrare. N-am făcut tam-tam, n-am comentat nimic. Sunt și eu la masa credală cu 129.000 de lei, dar am și o creanță curentă de 35.000 de euro, pentru care am o decizie definitivă de câțiva ani. Dar n-am primit niciun leu”, a spus Grigoraş care s-a referit în declaraţiile date pentru gsp.ro şi la perioada în care a lucrat la Pandurii după intrarea în insolvenţă: „Prima dată Pandurii trebuie să-mi dea mie banii și după aceea lui Edi. Să mai stea și Edi un pic la rând. Normal ar trebui să ne mai dea ceva nouă, celor care n-am luat niciun leu de la intrarea în insolvență, iar ăștia să mai stea la rând, mai ales acum că au ajuns și la națională”.

Petre Grigoraş este antrenorul cel mai longeviv, în Liga 1, pe banca echipei Pandurii, antrenând de trei ori echipa din Târgu Jiu, în perioada 2010 – 2013, în 2014, până la venirea lui Edi Iordănescu la finalul anului, şi apoi în sezonul 2016 – 2017, doar până în iarnă. Cele mai bune rezultate ale pandurilor i s-au datorat lui Grigoraş, acesta formând din 2010 până în 2013 echipa care a devenit vicecampioană a României şi care apoi, sub comanda lui Cristi Pustai, a jucat în grupele Europa League.

Vizualizări: 3,605

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: