Gilortul Cărbuneşti a adus antrenor nou

Formaţia gorjeană de Liga 3 Gilortul Cărbuneşti va avea un nou antrenor în partea a doua a acestui sezon. Clubul a anunţat oficial sâmbătă că Alexandru Stoica este noul antrenor al echipei, acesta conducând deja primul antrenament la reunirea echipei.

Chiar dacă nimic nu anunţa o schimbare de antrenor, conducerea clubului gorjean Gilortul a luat decizia de a numi un nou tehnician principal.

„Conducerea Gilortului a ajuns la un acord cu Alex Stoica pentru a prelua banca tehnică a formației noastre. Tot astăzi, acesta a condus primul antrenament al băieților noștri”, a anunţat oficial, sâmbătă, clubul din Cărbuneşti. Lotul celor de la Gilortul s-a reunit sâmbătă şi a reluat antrenamentele pentru a doua parte a sezonului.

În ceea ce priveşte noul antrenor, Gilortul a anunţat că Alex Stoica a reziliat recent contractul cu satelitul Universităţii Craiova. „Tehnicianul în vârstă de 33 de ani a fost antrenorul echipei de Liga 3, Universitatea Craiova 2, formație cu care a încheiat conturile în urmă cu câteva zile. În cadrul Galei „Ilie Balaci” ediția 2021, Alex Stoica a fost desemnat antrenorul anului din fotbalul doljean. Proaspătul tehnician al echipei noastre a îmbrăcat tricoul Gilortului în ediția de campionat 2015-2016”, a precizat oficial clubul pentru a motiva alegerea făcută pentru banca tehnică.

În ceea ce îl priveşte pe fostul antrenor, Mihai Dinu, tehnicianul care a pregătit Gilortul în prima parte a campionatului, acesta va ocupa funcția de director sportiv în cadrul clubului din Cărbuneşti.

Vizualizări: 689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: