Călinoiu despre Caragea: E o campanie de denigrare

Şeful judeţului, Ion Călinoiu, crede că raportul dat publicităţii ieri în urma unui control la IPJ Gorj ar fi trebuit să rămână secret şi să nu apară în presă. Călinoiu mai spune că acele controale la IPJ Gorj sunt tendenţioase şi se întreabă, dacă acele lucruri sunt reale de ce nu se ia măsura demiterii.

 

Ion Călinoiu mai spune că afirmaţiile din raportul întocmit de Ministerul de Interne reprezintă o denigrare a activităţii comandantului Viorel Caragea. „E o campanie de denigrare a activităţii din cadrul Inspectoratului Judeţean şi implicit de prejudiciere a imaginii judeţului Gorj. Faptul că aceste lucruri sunt date spre mediatizare scot în evidenţă incapacitatea profesională a organelor de control şi a celor de la ministerul de resort care nu pot să se pronunţe prin decizii ferme în luarea unor măsuri şi atunci este foarte clar că acele controale iniţiate de la centru sunt unele superficiale şi unele tendenţioase, să apere de altfel pe cei ce sunt certaţi cu legea”, a declarat acesta.

Preşedintele CJ Gorj a declarat la acest moment Gorj este un judeţ liniştit datorită lui Viorel Caragea. „Eu zic că lucrurile astea de control intern şi mai ales la nivelul acestor instituţii care trebuie să aibă decizie fermă nu trebuiesc mediatizate. Dacă se adevereşte ce se spune acolo, de ce nu se ia măsura, de ce nu-l demite? Dar eu ştiu că aşa cum se zice acolo, măsuri abuzive asupra celor certaţi cu legea şi din interiorul acestei activităţi deranjează şi sunt auziţi reclamagii. Acelaşi grup de reclamagii se duc şi sunt portavocea a neregulilor din judeţul Gorj şi sunt luaţi în calcul”, spune Călinoiu.   

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: