Călinoiu, despre PSD Gorj: Modul de lucru se va schimba cât de curând

Fostul președinte executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a vorbit într-o emisiune la TV Sud despre taberele din organizație. Deși s-a ferit să facă acuzații, Călinoiu le-a recomandat lui Florin Cârciumaru și Mihai Weber să nu-și mai spele rufele în public. „Fac o recomandare, ca atât Cârciumaru, cât și Weber, să nu mai rezolve problemele public. Să strângă rândurile membrilor de partid, să lămurească lucrurile acolo. Să vină în fața publicului cu problemele pe care le au în plan politic și administrativ. A căuta vinovați nu e benefic partidului”, a spus Călinoiu.

Ion Călinoiu nu mai este recunoscut ca membru PSD după ce a candidat anul trecut independent la parlamentare, dar spune că oamenii din teritoriu văd altfel problema. „Ei nu mă văd în afara partidului și de fiecare dată când stăm de vorbă îmi spun ce trebuie să facem. Primești multe sfaturi din teritoriu. Oamenii se plâng că nu îi mai cheamă nimeni să se sfătuiască și cu ei”.

Mai mult, Ion Călinoiu a anunțat la TV Sud că urmează o ședință de Comitet Executiv în urma căreia lucrurile se vor schimba în PSD Gorj. În plus, Călinoiu nu exclude participarea lui la această ședință. „Modul de lucru se va schimba cât de curând. Vor avea săptămâna viitoare comitet executiv, vor stabili niște măsuri foarte clare și vor trece la treabă. Nu știu exact, nu trebuie neapărat să fiu invitat, aș putea să mă duc și așa. Să vedem”. (A.A.)

Vizualizări: 1,946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: