Călinoiu: În CEO sunt de trei ori mai mulţi directori decât trebuie!

Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj, a declarat că la nivelul complexului nou înființat sunt de trei ori mai multe funcții de conducere decât este nevoie. Călinoiu i-a atacat dur pe foștii directori de la SNLO și CE Rovinari, Daniel Burlan și Tiberu Trotea, despre care a declarat că nu au făcut decât să slujească interesele PDL.

Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj, a făcut o serie de declarații surpriză în cadrul emisiunii Provocare la Adevăr. Sunt de trei ori mai mulți directori decât este nevoie, susține Călinoiu. “Ştiţi câți directori sunt în CEO? De trei ori mai mulți decât ar trebui. Sunt prea mulți directori. La nivelul SNLO unde e nevoie de bani pentru retehnologizare, e nevoie de bani de acum încolo pentru producție. Aici se găsesc structuri la nivel central, la nivel de divizie și se repetă structurile și la nivel de sucursale. Păi ce rost are?”, a declarat Ion Călinoiu.

Mai mult, Călinoiu i-a atacat dur pe Daniel Burlan și pe Tiberu Trotea, foştii directori de la SNLO si CE Rovinari, despre care a declarat că nu au făcut decât să slujească partidul care i-a promovat în funcții, fără să urmărească interesele societății gorjene. Mai mult, președintele Consiliului Județean Gorj susține că postul de director adjunct pe care Burlan îl ocupă în Divizia Minieră din cadrul CEO este creat pentru el. “De ce s-a inventat după înființarea CEO și a organigramei, funcția de director executiv la SNLO? Era directorul Ogârlaci și ca să-l aducă pe Burlan i-a mai înființat și lui un post de director executiv. Am auzit acolo din culise că Ogârlaci a zis că el ce o sa fie? Director onorific? Deci nu se poate așa ceva. Noi nu mai vrem funcții politice în acest complex. Burlan, Trotea sunt oameni care nu au făcut decât să slujească fostul Guvern, politic. Nu au făcut nimic pentru a sprijini înființarea CEO la Târgu Jiu. Alături de sindicate s-au implicat doar în dezavantajul gorjenilor”, susține Ion Călinoiu.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: