Călinoiu merge pe mâna Ninelei Gruia la DGASPC Gorj

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a dezvăluit ieri pe cine va susține în fruntea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj. Acesta a declarat că Ninela Gruia, actualmente director adjunct în cadrul instituției, va ocupa funcția de director general temporar până la viitoarea ședință de Consiliu Județean când pot fi făcute și alte propuneri. Călinoiu a spus că și în ședință propunerea lui va fi tot Ninela Gruia.

Ninela Gruia, director adjunct în cadrul DGASPC Gorj, este cea care va asigura conducerea instituției până la viitoarea ședință de Consiliu Județean când aceasta sau altcineva va fi numit director interimar. Asta a declarat ieri președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu. ”Prin dispoziție, începând cu 16 ianuarie, am desemnat-o pe Ninela Gruia să ocupe funcția de director în cadrul DGASPC Gorj. Este vorba de o numire temporară, până la prima ședință a Consiliului Județean când pot fi făcute alte propuneri”, a declarat Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Şedința Consiliului Județean, definitivă

Acesta a declarat că propunerea lui în cadrul ședinței va rămâne aceeași. ”Punctul meu de vedere la ședință va fi ca Ninela Gruia să asigure și interimatul pentru că așa mi se pare corect. Ea a fost cea care a asigurat funcționarea instituției și când a lipsit domnul Preoteasa și este corect ca tot ea să rămână până la organizarea concursului”, a adăugat Călinoiu.

BUGET

În cadrul DGASPC Gorj lucrează peste 1.000 de angajați, președintele Consiliului Județean declarând că nu este important cine va conduce instituția ci este important bugetul alocat acesteia anul acesta și salariile angajaților. ”Problemele importante sunt legate de fundamentarea bugetului, salariile mici pe care le au oamenii de acolo dar și faptul că tot mai mulți angajați pleacă din cauza acestor probleme. Bugetul de anul acesta este undeva peste 500 de miliarde la 1.100 de angajați”, a adăugat Călinoiu. 

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: