Călinoiu: Nu mă duc la niciun primar să insist

Ion Călinoiu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, candidat independent după ce a fost eliminat de pe lista PSD, susţine că nu va insista să primească sprijinul primarilor. El declară că nu le va cere primarilor să rişte, mai ales după ce liderul PSD Liviu Dragnea le-a atras atenţia primarilor cu privire la susţinerea pe care şi-o manifestaseră pentru Ion Călinoiu. De joi, când şi-a depus candidatura independent, şi până luni, Călinoiu a mai pierdut din susţinerea declarată a primarilor.

Reporter: Vă aşteptaţi ca primarii să aibă de suferit pentru că vă susţin? Liviu Dragnea chiar a avut o afirmaţie de acest fel.
Ion Călinoiu: Primarii sunt aceia care aduc voturi partidului. Dacă se renunţă la primari, partidul nu mai are voturi, ei nu păţesc nimic. Îşi menţin funcţiile de primar sau viceprimar. Nu cred că se va întâmpla acest lucru. Primarii sunt într-adevăr oamenii de bază ai partidului, fiind preşedinţi de organizaţii, dar sunt şi partenerii mei.

Rep.: Credeţi că vor renunţa să vă mai susţină din cauza acestor ameninţări?
I.C.: Eu, să fie foarte clar, nu mă duc la niciun primar să insist, să-i promit să mă susţină, să rişte. Eu mă bizui pe relaţia pe care o am, de bună credinţă, cu fiecare primar în parte, indiferent de culoarea politică. Nu am făcut discriminare între primari pentru a derula investiţii la nivelul judeţului Gorj.

Rep.: Rămâneţi consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean?
I.C.: Postul este al Consiliului Judeţean, dar în perioada campaniei electorale îmi voi lua concediu şi voi încerca să obţin rezultatul care mă interesează, să fiu deputat independent.

Vizualizări: 605

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: