Ciocea: O să le spun să voteze oameni serioşi, nu pe Cârciumaru sau PSD

Tună și fulgeră de supărare. Primarul comunei Bustuchin, Ion Ciocea, nu vrea să mai audă de PSD și îi numește oameni fără caracter pe cei care au decis schimbarea listei la București. Practic, primarul Ciocea a plecat pe un eligibil loc 2 la București însă a fost eliminat de pe listă. Ciocea mai spune că îi va îndemna pe cetățeni să voteze oameni serioși la parlamentarele din decembrie. El a făcut şi o acuzaţie foarte gravă: spune i s-au cerut bani pentru partid.

Rep.: Ați văzut lista finală. Ce decizie urmează să luați pe plan politic?

Ion Ciocea: Nu mă mai interesează, la modul cum au lucrat nici nu vreau să mai aud. Domnul Cârciumaru este principalul vinovat, este putregaiul partidului. O spun pentru că nu au valoare, nu au caracter, m-au linșat într-o jumătate de oră. El cu gura lui a spus că listele nu au fost modificate, a spus locuri eligibile au primit Victor Ponta, Ion Călinoiu și Ion Ciocea. Acesta mai este președinte, mai are valoare? Îi voi cere demisia, să-și dea demisia, nu merită asemenea om. De ce? Pentru că nu dau bani? Nu dau și nici nu iau și nu le voi da niciodată.

Rep.: Ați apucat să vorbiți cu domnul Dragnea după ședință?

I.C: După ședință nu i-am mai văzut pe niciunul, s-au închis, au dispărut, n-am avut cu cine să vorbesc. Acesta este caracterul lui Cârciumaru, nu știam, nu-l cunoșteam. Prea multe nu mai pot face la modul cum au lucrat. Ne-au ținut până în ultimul moment să nu mai putem candida nici din postura de independent sau să ne ducem la alte partide că nu te poți duce la orice partid. Asta este.

Rep.: Cum vedeți candidatura domnului Cârciumaru la Senat?

I.C: Candidatura lui la Senat a fost toată șmecheria, așa au știut ei să lovească pe la spate. Eu îi spuneam lui Călinoiu, vezi că ăsta te lovește pe la spate și nu m-a crezut. Adică te duci cu un om, îți faci concediile și el te lovește în acest mod. Păi aș fi plecat eu din funcția de președinte de partid decât să lovesc un om. Care este problema? Dragnea câte dosare are? Cârciumaru nu are dosar? Până la urmă  prezumția de nevinovăție se menține până la o hotărâre definitivă și irevocabilă.

Rep.: O să susțineți PSD la alegerile parlamentare?

I.C: O să le spun la cetățeni să mergă la vot dar să voteze oamenii care sunt serioși nu pe Cârciumaru sau PSD. Să voteze unde găsesc un om serios. Vii cu Weber de pe locul 5 pe locul 2, este o rușine când votul oamenilor a stabilit o ierarhie, votul oamenilor reflectă munca fiecăruia. Ca deputat nu trebuia să iese pe locul 5 și vii pe ușa din spate să ne dai pe noi la o parte. Asta-i calitatea lui Cârciumaru. Linșaj. Numai oamenii fără caracter pot să facă de astea, niște oameni fără scrupule.

Rep.: O să cereți demisia domnului Cârciumaru?

I.C: Eu o să iau statutul, o să fac o hârtie prin care o să-i cer demisia din postura de președinte și să vedem și primarii dacă o semnează și ei cu mine. 

Vizualizări: 6,418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: