Călinoiu sponsorizează Asociaţia de Fotbal a colegului de partid

Ion Călinoiu  a devenit partenerul lui Mihai Prunariu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, după ce Consiliului Judeţean a încheiat un acord în vederea cofinanţării proiectului „Partenerul la nevoie se cunoaşte”. În urma încheierii parteneriatului, Consiliul Judeţean Gorj va sponsoriza asociaţia lui Prunariu cu peste un miliard de lei vechi. Mihai Prunariu s-a înscris în PSD, după ce a demisionat din funcţia de consilier judeţean din partea PP-DD.

Consiliul Judeţean Gorj a încheiat un acord de parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal în vederea cofinanţării proiectului „Partenerul la nevoie se cunoaşte”. Acest parteneriat presupune alocarea din bugetul judeţului, într-o perioadă în care primăriile sunt înglodate în datorii, a sumei de 120.000 de lei RON. Banii vor ajunge la asociaţia lui Prunariu în trei ani, prima tranşă de 40.000 lei trebuind a fi achitată din bugetul din 2013. Scopul proiectului pare să fie revigorarea fotbalului judeţean, grupurile ţintă fiind echipele participante la campionatul judeţean (liga a IV-a, liga a V-a, copii şi juniori) afiliate la Asociaţia Judeţeană de Fotbal.

În urma acordului încheiat cu „partenerul”- Consiliul Judeţean, asociaţia s-a angajat că va realiza următoarele activităţi: dotarea echipelor de fotbal cu echipament sportiv, mingi, plase pentru porţi, fanioane de colţ; publicarea Buletinului informativ; participarea/organizarea cursurilor de licenţă; achiziţia de cărţi de specialitate, premierea celor mai buni juniori şi a câştigătoarelor judeţene pe grupe de vârstă. În anexa Hotărârii Consiliului Judeţean prin care s-a aprobat alocarea sumei de 120.000 de lei pentru Asociaţia de Fotbal se menţionează că „parteneriatul nu este o relaţie de afaceri, ci o relaţie între două sau mai multe organizaţii, care implică distribuirea de responsabilităţii apărute în timpul dezvoltării unui proiect”. Asta pentru a se înlătura orice suspiciune în ceea ce priveşte acordul. De asemenea, se specifică faptul că suma menţionată reprezintă 50% din valoarea totală a proiectului „Partenerul la nevoie se cunoaşte”.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: