Camere de supraveghere montate în zonele unde se aruncă gunoaie

Autoritățile locale din comuna gorjeană Bumbești-Pițic par să piardă lupta cu cei care aruncă gunoaie la întâmplare. O recunoaște chiar primarul din comună, care a ajuns la concluzia că gunoaiele aruncate la întâmplare sunt o problemă majoră și greu de rezolvat. După ce angajații primăriei au întreprins o acțiune de ecologizare, s-a luat decizia montării unor camere de supraveghere în zonele din Bumbești-Pițic unde se aruncă frecvent deșeuri.

Acțiunea de ecologizare a fost organizată în zona cea mai vulnerabilă din Bumbești-Pițic, unde se aruncă frecvent gunoaie, mai exact la limita cu orașul Novaci, pe DJ 665 D. ”O echipă a primăriei Bumbești Pițic a întreprins o acțiune de salubrizare în locul unde se aruncă multe gunoaie. În urma acțiunii, s-a ridicat o cantitate mare de deșeuri. Locul cu pricina arăta dezolant și, văzute de aproape, gunoaiele de tot felul ofereau o imagine greu de descris în cuvinte. Pentru gunoaiele aruncate în acest loc, vinovați sunt și turiștii care circulă dinspre și înspre Novaci, dar avem informații despre cetățeni de la noi care au fost surprinși acolo în timp ce aruncau saci cu deșeuri”, a declarat primarul din Bumbești-Pițic, Michi Nioață.

Autoritățile locale au decis să monitorizeze video aceste zone unde se aruncă deșeuri. ”Vom instala camere de supraveghere video în locurile în care se aruncă frecvent gunoaie și atunci cineva care nu respectă această minimă normă de civilizație și conviețuire socială va trebui să plătească”, a mai spus primarul din Bumbești-Pițic.

Vizualizări: 1,991

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: