Stanca vrea să vadă din nou Pandurii în Liga 1

Fostul portar de la Pandurii, Răzvan Stanca, îşi doreşte să vadă din nou fosta echipă în Liga 1. În calitatea sa de reprezentant al salariaţilor clubului la masa credală a clubului, Stanca rămâne implicat în viaţa clubului din Târgu Jiu de care este legat şi afectiv.

Numit recent antrenor cu portarii la ACSO Filiaşi, Răzvan Stanca nu uită clubul de la care a plecat şi unde a fost şi jucător, dar şi antrenor cu portarii.

Stanca este reprezentantul jucătorilor şi al salariaţilor clubului la masa credală şi se bucură că echipa a rămas în Liga 2 şi în acest sezon. „Întâmplător sunt şi reprezentantul salariaţilor la masa credală. Mă bucur că sunt tot în Liga 2, că e al treilea an consecutiv când scapă. În primii doi ani au scăpat pe criterii sportive, dar acum a fost pe alte criterii”, a spus Stanca pentru GdS, precizând că se aşteaptă ca Pandurii să câştige procesul cu asociaţii şi să revină în Liga 1: „Cu norocul de partea lor, cred că o să revină curând pe prima scenă. Asta odată cu câştigarea procesului pe care-l are cu asociaţii. Câştigându-se acel proces se vor primi nişte bani frumuşei, ce vor ajuta foarte mult echipa să-şi îndeplinească obiectivul, de a reveni în Liga 1. Asta se doreşte şi este şi păcat să nu fie aşa, pentru că s-a construit şi stadionul acela frumos şi nu poate benefica de el aşa cum trebuie echipa fanion a oraşului”.

Pandurii Târgu Jiu se judecă acum la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu membrii asociaţi care nu au mai achitat clubului banii cu care s-au angajat să susţină echipa în perioada 2014 – 2017. Rămasă fără sprijin financiar, Pandurii a intrat în 2016 în insolvenţă, ajungând chiar la un pas de faliment.

Vizualizări: 533

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: