Cămin cultural, în şantier de aproape 8 ani

Autorităţile din comuna gorjeană Aninoasa se chinuiesc de aproape opt ani să ducă la bun sfârşit o investiţie finanţată de Guvern. Este vorba de reabilitarea căminului cultural din localitate. Lucrările au demarat în anul 2011, dar au fost tărăgănate. Primarul speră ca ultima promisiune a constructorilor, finalul acestui an, să fie şi respectată.

Edilul comunei Aninoasa, Ilie Petroi, a explicat că modernizarea căminului din localitate se face cu bani de la Compania Naţională de Investiţii, pentru că bugetul local nu ar fi permis lucrări atât de complexe. Până acum, căminul nu a fost reabilitat. Încă este şantier, iar clădirea ar putea fi inaugurată abia la sfârşitul acestui an.

“Avem un proiect demarat din 2011. Mă lupt pentru a avea un cămin cultural în satul Aninoasa de atunci. Ne dorim un cămin reabilitat pentru că cel vechi era într-o stare de degradare avansată și nu putea să fie acolo niciun fel de activitate. Având în vedere situaţia financiară a comunei Aninoasa, singura modalitate de realizare a acestui cămin a fost din fonduri externe. Am accesat un program prin Compania Naţională de Investiţii. Se lucrează la acest cămin. Sperăm să fie gata la sfârşitul acestui an”, a dat asigurări Ilie Petroi, la un post local de radio. (M.M.)

Vizualizări: 471

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: