Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Școală pentru copiii care învățau în magazie

Școală nouă pentru copiii din Aninoasa care învățau într-o magazie. Clădirea va fi gata până la sfârșitul acestui an și, în noua unitate de învățământ, vor învăța copiii din două sate.

Lucrările la noua școală se vor finaliza până în toamnă, spune primarul comunei. Va fi o școală modernă, pe două nivele. “Școala din Costești va fi reabilitată. Stătea să pice. Anul acesta vor fi finalizate lucrările. Va fi o școală modernă, pe două nivele, e realizată după standarde europene și va fi un cămin bun pentru elevii din satele Costești 1 și Costești 2”, a transmis Ilie Petroi.

Lucrările au început în urmă cu ceva timp. Fondurile au fost obținute în 2015. Tot atunci s-au organizat licitațiile. Banii au venit prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Este vorba de 800 de mii de lei. (M.M.)

Galerie foto


Vizualizări: 614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: