Campioana Gorjului nu s-a deranjat prea tare pentru promovare

CSO Turceni a pierdut şi meciul retur al barajului de promovare în Liga 3, disputat pe terenul de la Turceni. Oaspeţii de la Phoenix Buziaş s-au impus la acelaşi scor din meciul tur, 2-0, campionii Gorjului arătând că nu sunt pregătiţi nici de această dată pentru a accede în eşalonul trei.

A devenit deja o tradiţie la Gorj ca CSO Turceni să ia titlul de campioană dar să nu promoveze în Liga 3. Campionii gorjeni au participat din nou la barajul de promovare în Liga 3 şi au ratat accederea în eşalonul trei după ce au pierdut ambele jocuri cu campioana din Timiş, Phoenix Buziaş, la acelaşi scor, 0-2. Trecând peste problemele echipei din Turceni, expuse public de antrenorul gorjenilor anterior acestor jocuri, s-ar putea spune că CSO Turceni nu s-a deranjat foarte tare pentru cele două jocuri de baraj, lucru sesizat şi din postările sporadice de pe pagina echipei, în comparaţie cu activitatea din on-line a adversarilor de la Buziaş. După meciul retur cu Phoenix, cei de la Turceni au constat că au încheiat sezonul cu o înfrângere şi au ţinut să felicite învingătorii de la Timiş care vor juca în Liga 3. „Din păcate echipa noastră termină sezonul competiţional cu o înfrângere pe teren propriu... Vă aşteptăm şi în sezonul viitor alături de echipă şi vă promitem că o să fim mai puternici de la meci la meci. Felicitam echipa C.S ,,Lupii Tineri" Phoenix Buziaș”, au scris, printre altele, cei de la Turceni pa pagina oficială a echipei. La Turceni nu s-au făcut prea multe transferuri spectaculoase pentru a întări echipa pentru Liga 3, în comparaţie cu oaspeţii de la Buziaş care au în lot numeroşi jucătorii cu experienţă de Liga 2 şi 3.


Dacă CSO Turceni a mai avut ocazii de a promova în trecut, Phoenix Buziaş s-a aflat la prima bătălie pentru Liga 3 şi chiar a scris istorie la Turceni. „Nu avem cuvinte să descriem bucuria promovării în Liga 3. Am crezut în şansa noastră și am dovedit în două rânduri, în  turul și returul acestui baraj ca Buziaș are echipă,  are galerie, are potenţial și nu în ultimul rând are locul ei, acolo în Liga 3. Vă mulțumim tuturor pentru susținere. Va asteptăm în sezonul următor la meciuri de Liga 3.  Astăzi am scris istorie, dar nu ne oprim aici!”, au anunţat timişenii care au părut să fie ceva mai interesaţi de imaginea echipei în această perioadă.

Cei de la Buziaş chiar s-au antrenat, cu o zi înainte de meciul de la Turceni, pe terenul de joc din incinta Stadionului Municipal acolo unde nici o altă echipă din Gorj nu a putut efectua nici un antrenament în acest an.  

Galerie foto



Vizualizări: 5,275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: