Căpitanul baschetbaliştilor de la CSM Târgu Jiu şi-a prelungit contractul

Veste bună pentru iubitorii de baschet din Târgu Jiu. Americanul Porter Troupe va evolua și sezonul viitor pentru CSM Târgu Jiu după ce căpitanul gorjenilor și-a prelungit înțelegerea cu formația gorjeană pentru încă un sezon.       

CSM Târgu Jiu a anunţat oficial că și-a asigurat, și pentru sezonul 2022-2023, serviciile baschetbalistului american Porter Troupe. Căpitanul echipei din Târgu Jiu nu poate sta departe de terenul de baschet și va evolua și sezonul viitor pentru gruparea gorjeană. „Unul dintre cei mai iubiți străini care au evoluat vreodată în România, Porter Troupe, dar și cel mai longeviv jucător străin activ din Liga Națională de Baschet Masculin, continuă la Târgu Jiu. Spre bucuria fanilor gorjeni, care au posibilitatea să-l vadă și sezonul viitor pe terenul de baschet, în confruntările din Liga Națională, fundașul american Porter Sylvanus Troupe, a semnat o nouă înțelegere, valabilă pentru următorul sezon, cu CSM Târgu Jiu”, a anunţat csmtargujiu.ro.

La încheierea sezonului 2021-2022 s-a vorbit de retragerea jucătorului american dar oficialii clubului gorjean au reușit să-l convingă pe Porter Troupe să semneze un nou angajament.

Vizualizări: 404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: