Campionii de la LPS, premiaţi de Consiliul Judeţean

Performanţa naţională realizată de grupa de juniori de 13 ani a Liceului cu Program Sportiv a mobilizat autorităţile locale care vor premia elevii de la LPS într-o şedinţă care este programată joi, 27 iunie. Câștigătoare a Campionatului Național de Fotbal, echipa Under  U13 ani a LPS va încasa premii  în valoare totală de 8.400 de lei.

Consiliul Județean Gorj a anunţat că va premia  echipa de fotbal juniori Under 13 a Liceului cu Program Sportiv din Târgu Jiu.

Printr-o acţiune denumită  „Consiliul Județean Gorj susține performanța”, s-au găsit bani pentru a premia echipa de fotbal juniori câștigătoare a Campionatului Național  de Fotbal pentru juniorii de 13 ani. Evenimentul este anunţat de CJ Gorj pentru ora 15:00, la Sala Maură a Palatului Administrativ din Municipiul Târgu Jiu. Într-un comunicat de presă Consiliul Judeţean a anunţat că vor fi acordate 14 premii în valoare totală de 8.400 de lei pentru elevii și profesorii antrenori ai echipei de fotbal juniori Under 13 a Liceului cu Program Sportiv din Târgu Jiu. 

Iată care sunt performerii care au scris istorie pentru LPS Târgu Jiu şi merită un tablou în vitrina cu trofee a liceului: Chelaru Luca Victor, Bărbulescu Iulian Mario, Pirea Șerban Nicușor, Iuțalîm Mihai Alexandru, Croitoru Eduard Ionuț,  Miruță Marius Constantin, Pirtea Mario Andrei, Poenaru Andrei, Deaconu Mihai Liviu, Bărăitaru Mario Alexandru, Purdescu Ionuț Adriano şi Chepcel Denis Ionuț, antrenorii acestora fiind profesorii Tîlvescu Valentin şi Hîrsu Dorin.

Grupa de juniori Under 13 ani a LPS Târgu Jiu a fost în acest an campioană a Gorjului la această grupă de vârstă în campionatul Judeţean organizat de AJF Gorj, reprezentând apoi judeţul la faza de zonă şi apoi la turneul semifinal şi la finala competiţiei. La aceste întreceri organizate de FRF au participat echipele de juniori ale cluburilor din Liga I, Liga a II-a și Liga a III-a. Juniorii de la LPS au învins în finala întrecerii, care a avut loc duminică, 23 iunie 2019, la Centrul Național de Fotbal Buftea, echipa de juniori a clubului CSA Steaua.

În acest sezon și juniorii clubului Jiul Rovinari au fost campioni ai Gorjului la categoria juniori A1, reprezentând mai departe județul din postura de campioni la turneul de zonă și apoi la turneul semifinal de la Pitești fiind la un pas de a ajunge la faza finală. De asemenea, în alte două campionate organizate de AJF Gorj, juniorii C și E ai clubului Pandurii Târgu Jiu au devenit campioni ai județului și au reprezentat Gorjul mai departe la turneele de zonă Under 11 și Under 15 ani.

Vizualizări: 1,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: