Romanescu: E puţin în dungă interpretarea din acest contract

Problemele Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu nu şi-au găsit rezolvarea, dar primarul Marcel Romanescu doreşte să transmită până la finalul săptămânii măcar un răspuns oficial la problemele ridicate de directorul CS Pandurii, Mihai Prunariu. Edilul consideră „puţin în dungă” problema referitoare la apa consumată de CS Pandurii care ar trebui plătită de către Primăria Târgu Jiu.  

Directorul CS Pandurii a amenințat cu o grevă a sportivilor şi cu pichetări ale primăriei dacă municipalitatea nu-și respectă unele obligații asumate în 2001 şi 2015 faţă de clubul pe care îl conduce. Mihai Prunariu s-a arătat indignat de faptul că șeful juriștilor din cadrul Primăriei Târgu Jiu, Constantin Răduțoiu, a confundat Clubul Sportiv Pandurii cu Clubul Sportiv Școlar: „Juristul şef al primăriei mi-a spus că sunt director la CSS, de ce vorbesc eu în numele clubului Pandurii, asta după 40 de minute în care s-a vorbit în şedinţă doar de Pandurii şi de protocoale. Vă daţi seama cu cine vorbesc eu? Cu unul care nu ştie entităţile sportive din Târgu Jiu şi unul care avizează actele din primărie şi care semnează contracte. Şi problema lui era că ce, dacă am semnat acolo un act, trebuie să ne dea apă 100 de ani?”.

Primarul Marcel Romanescu a intervenit pentru a media acest conflict şi nu crede că se va ajunge să se organizeze proteste în fața primăriei. Edilul consideră că până la finalul săptămânii se vor găsi răspunsuri la problemele ridicate: „Domnul Prunariu invocă anumite înţelegeri, şi scrise, şi verbale, pe care le-a avut cu autoritatea publică locală înainte de a ajunge eu primar, înţelegeri pe care, din ceea ce spune dânsul, unii nu le-ar mai respecta. Am vrut să fiu transparent şi l-am invitat la şedinţă să discutăm. Eu sunt convins că domnul Prunariu este un om echilibrat şi nu va ajunge la nici o formă de protest. I-am transmis că până la sfârşitul acestei săptămâni va primi răspunsuri la anumite probleme pe care le-a ridicat de la direcţiile respective. Acum nu pot să spun că acele răspunsuri vor fi în concordanţă cu ceea ce poate doreşte domnul Mihai Prunariu dar trebuie să respectăm legea”.

Înţelegerile la care se referă directorul CS Pandurii au legătura cu plata apei consumate de CS Pandurii la Hotel Sport și cu reabilitarea unor spații ale clubului, din interiorul stadionului municipal: „E vorba de achitarea apei consumate la clubul Pandurii şi de o scutire a penalităţilor pe care CS Pandurii le-ar avea la Primăria Târgu Jiu. Pe de altă parte este vorba de o modernizare a spaţiilor din aria perimetrală care aparţine CS Pandurii. E puţin în dungă interpretarea din acest contract referitor la apa care o consumă CS Pandurii unde se vorbeşte de asigurarea unei surse de apă independente a clubului. Nu pot eu să îmi asum ceea ce trebuie să facă compartimentele de specialitate ale primăriei, dar am solicitat să transmită un răspuns în cel mai scurt timp domului Prunariu pentru ca dânsul, ulterior, să poată să folosească toate căile de atac şi să demonstreze dreptatea pe care dânsul consideră că o are”.  

Problema apei nu este însă singura reclamată pentru că CS Pandurii mai deţinea anumite spaţii în incinta stadionului Municipal, spaţii care acum trebuie predate clubului, dar constructorul stadionului nu le-a modernizat conform cerinţelor clubului.

Vizualizări: 750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: