Pandurii a pierdut vestiarele şi zona de refacere

Pandurii Târgu Jiu avea amenajate, în vechiul stadion, două vestiare moderne şi o zonă de refacere pentru fotbalişti, dar acestea au fost demolate odată cu predarea stadionului către CNI. Vestiarele şi toate spaţiile anexe modernizate de Pandurii în anul 2013 pentru a juca în Europa League, deşi erau noi, au fost demolate în 2014.

O mare parte din spațiile de la parterul Hotelului Sport aparţin Primăriei Târgu Jiu, de fapt întregul parter cu excepţia restaurantului care aparţinea CS Pandurii,  după cum s-a decis prin protocoalele semnate  între club şi primărie în anul 2001. Cea mai mare parte a acestor spaţii au fost  apoi cedate, prin contractul de comodat semnat între Pandurii Lignitul Târgu Jiu şi  Primăria Târgu Jiu, în anul 2005, către echipa de fotbal Pandurii. Este vorba de două vestiare mari pentru echipa gazdă şi oaspeţi, folosite la meciurile oficiale, de patru vestiare pentru echipele de juniori, poziţionate sub tribună, de vestiarul arbitrilor şi vestiarul antrenorilor dar şi zona de refacere şi magazia clubului. Toate aceste spaţii revin în continuare echipei de fotbal Pandurii prin acest protocol semnat cu Primăria dar, la fel ca şi în cazul CS Pandurii, o mare parte din ele au fost demolate, respectiv două vestiare, sala de forță, vestiarul arbitrilor, sala de refacere pentru jucători și magazia clubului.

Cei de la echipa de fotbal au mai rămas din vechiul contract de comodat cu un vestiar și cu vestiarul antrenorilor, restul spațiilor demolate nefiind acum reconstruite, așa cum se prevedea în protocoalele semnate. Pandurii a mers însă pe calea justiției de aproximativ trei ani și a câștigat mai multe procese cu Primăria Târgu Jiu, mai ales că la vestiare și zona de refacere se investise masiv pentru ca echipa să poată evolua în cupele europene. Câştigând aceste procese cei de la Pandurii vor avea dreptul de a folosi noile spaţii ale stadionului, conform contractului de comodat.

CS Pandurii, clubul din subordinea MTS, mai are probabil mult de aşteptat dacă va urma această cale a proceselor pe care o anunţă directorul Mihai Prunariu.Şi este de aşteptat ca, până la finalul proceselor, întregul club să aparţină de fapt Primăriei Târgu Jiu, pentru că MTS a anunţat recent că toate cluburile din subordine vor trece către primăriile locale.

Vizualizări: 1,551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: