Canalizarea de la Alimpeşti a fost recepţionată

Recepţia lucrărilor de canalizare din comuna Alimpeşti s-a desfăşurat ieri fără niciun fel de surprize, conform planului. Comisia de recepţie a fost mulţumită de modul în care au fost realizate lucrările chiar dacă pe această temă la Alimpeşti au fost nenumărate scandaluri. Inspectorii Inspectoratului de Stat în Construcţii Gorj, prezenţi şi ei ca invitaţi, nu au constatat nici de data asta vreo neregulă.

Din comisie a făcut parte viceprimarul comunei Alimpeşti, un reprezentant al constructorului şi alţi câţiva specialişti. Toţi au ajuns la concluzia că lucrările au fost realizate conform proiectului. „În acest moment se face recepţia, suntem la jumătatea tronsonului, trebuie să vedem şi staţia de epurare. Până acum totul este în ordine, trebuie să vedem şi părerea specialiştilor. Până la sfârşitul anului nu cred că se vor face foarte multe racordări dar începând de anul viitor cu siguranţă că vor fi mulţi cetăţeni care vor dori”, a declarat Victor Drăgulescu, viceprimarul comunei Alimpeşti. Cel care a fost în tot acest timp diriginte de şantier la Alimpeşti spune că lucrările sunt realizate corect în proporţie de sută şa sută. „Lucrările sunt foarte bune, din ceea ce aţi observat şi dumneavoastră apa merge spre ceea ce trebuie să meargă adică staţia de epurare. Nu va fi nici un fel de problemă la racordare decât primăria şi Consiliul Local să reuşească să-şi facă un program de racord la cetăţenii localităţii şi să reuşească să se racordeze”, a declarat Mircea Râmniceanu, diriginte de şantier.

Chiar dacă unii consilieri locali au pus la îndoială calitatea lucrărilor de la Alimpeşti, constructorul canalizării a ţinut să lămurească lucrurile şi să convingă oamenii că nu vor avea nicio problemă. „Acum se face proba de funcţionare şi totul este în regulă. Eu fac canalizări de 40 de ani şi dacă pe un traseu de şase kilometri se leagă doi inşi apa care vine de la ei de la chiuvetă nu este în stare să transporte mizeria rezultată de aceea am lăsat de comun acord cu proiectantul câteva infiltraţii din răul Olteţ care se vor astupa cu timpul”, a declarat Traian Stănculescu, constructorul lucrărilor de canalizare.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: