Când ar putea avea loc alegerile la Bumbești-Pițic

Autoritatea Electorală Permanentă anunţă că a propus Ministerului Afacerilor Interne organizarea, în data de 20 iunie, a alegerilor locale parţiale pentru primari în 30 de localităţi.

„Lista localităţilor în care vor avea loc alegeri locale parţiale pentru primari în data de 20 iunie 2021 nu este încă definitivă, aceasta putând fi actualizată până la adoptarea hotărârilor Guvernului privind organizarea scrutinului, în funcţie de informaţiile noi ce vor fi comunicate de instituţiile prefectului”, a transmis AEP.

Comuna Bumbești-Pițic a rămas fără primar din data de 22 aprilie, după ce Michy Nioață a fost condamnat definitiv la 2 ani și 3 luni de închisoare într-un dosar de fraudă cu fonduri europene. Viceprimarul PNL Irina Cojocaru a preluat conducerea primăriei.

Conform propunerii transmise de AEP, perioada electorală va începe în data de 16 mai 2021. Totodată, candidaturile pentru funcţia de primar vor putea fi depuse în perioada 21-31 mai, iar campania electorală va începe în data de 5 iunie 2021.

Alegerile locale la termen au avut loc în septembrie 2020.

Vizualizări: 1,576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: