Când începe ridicarea maşinilor parcate ilegal în Târgu Jiu

Cetăţenii din mai multe zone ale municipiului Târgu Jiu se plâng că nu îşi pot folosi locurile de parcare, deşi au contract cu primăria şi plătesc anual pentru folosinţa acestora. Este şi cazul localnicilor de pe strada Revoluţiei, care spun că amenzile aplicate de poliţiştii locali nu au rezolvat problema. Aceştia cer primăriei să cumpere sau să închirieze o autospecială pentru ridicarea maşinilor parcate ilegal. Primarul Romanescu promite rezolvarea acestei probleme. Şi-a asumat şi un termen.

Târgujienii care locuiesc pe strada Revoluţiei cer autorităţilor locale să găsească o modalitate prin care să ridice maşinile parcate ilegal pe locurile lor de garare. „Au dat parcările de două luni şi tot timpul sunt blocate. La primărie spun că nu au bani pentru o maşină, dar bani pentru artificii au. Poliţia Locală a dat o mulţime de amenzi pe aici, pe strada Revoluţiei, dar problema persistă. Trebuie neapărat o maşină pentru ridicarea acestor autovehicule parcate pe locurile noastre, altfel nu cred că se rezolvă problema. Dacă nu au bani să cumpere una, să închirieze de la privaţi”, a spus un localnic din zonă.

Cu această problemă se confruntă şi un cetăţean din zona blocurilor ANL din Debarcader. Bărbatul nu îşi poate folosi locul de parcare deoarece un vecin îl ocupă tot timpul.

Primarul Marcel Romanescu spune că va rezolva problema şi că va asigura o autospecială pentru ridicarea autovehiculelor parcate ilegal. „Asta vom face în 2018, încercăm să prindem pe buget achiziţionarea unei maşini de acest gen. Sper să nu fie probleme cu achiziţionarea, pentru că la un moment dat nu ne mai dădea voie Guvernul să achiziţionăm asemenea maşini. Dacă nu, vom găsi o modalitate să închiriem o maşină pe care să o folosim în scopul acesta. Serviciul de ridicare al maşinilor l-am dat la Transloc. Ţinând cont de faptul că bugetul îl vom avea aprobat undeva pe la jumătatea lunii februarie, cred că până la 1 mai putem face acest lucru”, a declarat Marcel Romanescu.

Vizualizări: 3,188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: