Magazin Profi şi la Ţicleni. Când îşi va deschide porţile!

Profi Rom Food SRL, compania care deţine lanţul de magazine Profi, va deschide un market şi în oraşul Ţicleni. Magazinul va funcţiona în centrul oraşului, în locul supermarket-ului Succes.

„Am înţeles că vor să deschidă magazinul Profi până în data de 20 ianuarie. Trebuie doar să-l amenajeze. Este primul magazin de acest gen din localitate. Vom vedea dacă va fi un lucru bun pentru noi. Aici, la Ţicleni, toate sunt mai scumpe decât la Târgu Jiu, sperăm să menţină preţurile de acolo”, a explicat Pompiliu Băran, viceprimarul oraşului Ţicleni.

Pentru a pune în funcţiune acest nou market, cei de la Profi au început să facă recrutări de personal. Posturile disponibile au fost comunicate Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj. Este vorba de patru posturi de vânzător, cinci posturi de casier, un lucrător comercial şi un primitor-distribuitor materiale şi scule.

Mai multe market-uri Profi au fost înfiinţate în ultimii ani în judeţul Gorj. Recent s-au inaugurat astfel de magazine la Târgu Cărbuneşti, Tismana, Mătăsari sau Bîlteni.

Vizualizări: 3,195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: