„Felicitări” din Rânca pentru ministrul Turismului: Vă mulțumim pentru dezamăgire!

Chiar dacă Rânca a fost plină ochi și este în continuare de turiști la acest început de an, șeful cabanierilor din stațiune nu găsește motive să fie prea bucuros atunci când vorbește despre planurile pe care ministrul Turismului le are cu această destinație care a atras mii de vizitatori în perioada sărbătorilor de iarnă.

Constantin Pănescu îl „felicită” pe Mircea Titus Dobre după ce a anunțat că o serie de fonduri guvernamentale vor fi alocate în următorii ani pentru dezvoltarea a peste 150 de kilometri de domeniu schiabil în zona munților Făgăraș.

„Felicitările” sunt transmise după ce, la vizita de anul trecut de la Rânca, Pănescu și-a răcit degeaba gura în fața ministrului, sperând că îl convinge să susțină dezvoltarea domeniului schiabil care presupune unirea stațiunii din Gorj cu Voineasa și Vidra din Vâlcea. Ar fi vorba din nou de zeci de kilometri de domeniu schiabil, un plan mai vechi, din vremea Elenei Udrea, incluzând dezvoltarea unor pârtii care să unească Rânca inclusiv cu Straja, din Hunedoara. Totul a fost doar un vis de-o noapte, după cum își dă seama și șeful cabanierilor din Rânca.

 „Vă salutăm d-le Ministru Dobre împreună cu acei copii care v-au primit în Rânca precum un mic ZEU (nu departe de locul lui Zamolxis - zeul dacilor) și la care le-ați promis că se rezolvă acele cinci probleme ale Râncii prezentate prin versuri (poezie) și pe care spuneați că le țineți în fiecare zi pe biroul dvs.! D-le ministru, nu pe noi cei mari care am investit în această ZONĂ MIRIFICĂ - RÂNCA ne dezamăgiți, ci pe sutele de copii ai noștri și zecile de mii de copii care vin din toată țara aici unde învață să facă sport, să socializeze, să schieze, nu să stea pe telefon și calculator toată ziua, dar nu au unde să progreseze pe alte pârtii mai mari... după cum știți că avem proiectul cu Telegondola și unirea cu Vidra pentru că dvs. nu sunteți decât un... politician! Vă mulțumim pentru dezamăgire nu numai dvs. ci și tuturor parlamentarilor din Gorj și Vâlcea!”, a scris Pănescu într-un comentariu publicat pe contul său de Facebook.

Vizualizări: 2,941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: