Cere daune morale de la primar. Motivul!

Bibliotecara de la Albeni, dată afară de primar, cere daune morale în instanţă. Femeia susţine că, rămasă fără serviciu, nu şi-a mai putut achita ratele la bănci şi s-a ales cu probleme de sănătate. Marinela Borcan a fost dată afară, la sfârşitul anului trecut, după un scandal cu poliţia la Căminul Cultural. Atunci, pe numele primarului a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Primul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 25 ianuarie. „Eu am vrut să lucrez o lună în străinătate, dar nu am avut cum. Să vedem ce se va întâmpla pe 25 ianuarie, când este primul termen. Am solicitat în primul rând ca dispoziţia prin care am fost dată afară să fie anulată. Eu o consider ilegală. I-am mai cerut şi daune morale. Este vorba, în primă fază, de 10 mii de lei. Eu am băncile pe care nu le-am putut achita. Eu nu lucrez nicăieri. Am şi probleme de sănătate”, a declarat Marinela Borcan.

Primarul nu consideră că a făcut vreo greşeală. „Doamna bibliotecară a fost dată afară pentru că nu a mai venit la serviciu o lună. A fost cercetată disciplinar, sancţionată”, a spus primarul din Albeni, Ionuţ Stan.

Vizualizări: 1,421

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: