Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Când va avea loc concursul pentru șefia spitalului din Târgu Jiu

Reprezentanții Consiliului Județean Gorj au pus în discuție organizarea concursului pentru șefia Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. În timpul examenului pot participa profesori universitari de la facultățile de medicină din România, spune Cristinel Rujan, vicepreședintele CJ Gorj.

Rujan a mai spus și faptul regulamentul a fost întocmit deja, iar concursul ar urma să aibă loc la începutul lunii februarie 2021. ”Am finalizat acel regulament care este necesar pentru organizarea concursului pentru șefia Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.  Cel mai probabil, concursul va putea fie organizat cel târziu la începutul lunii februarie. În sală pot participa și jurnaliștii, dar fără să deranjeze examenul”, a spus Cristinel Rujan.

Concurs pentru șefia SJU Târgu Jiu a mai fost organizat la începutul acestui an, însă a fost anulat tocmai pentru că unul dintre candidați avea o relație cu un membru din comisia de examinare.

Vizualizări: 1,783

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: