Primar: Șase sate din zece sunt neasfaltate, dar nu mă plâng

Principala problemă din comuna gorjeană Stănești o constituie infrastructura. Programul de campanie al lui Constantin Bicheru, actualul primar, s-a axat pe modernizarea drumurilor și așa a reușit să câștige încrederea alegătorilor. Acum are nevoie de aproximativ 3.600.000 de lei pentru modernizarea drumurilor.

Bugetul primăriei Stănești nu permite o investiție așa de mare. În această situație trebuie identificată o sursă de finanțare pentru asfaltarea drumurilor din cele șase sate. ”Nu am venit la primărie să plâng, am venit să fac treabă. În acest moment șase sate din 10 sunt neasfaltate. Nu a fost niciodată asfalt. Sunt doar pietruite și atât. Din bugetul local nu se pune problema să le putem face. Avem nevoie de 3.600.000 de lei la un calcul simplu. Urgent ar fi de asfaltat 7 kilometri, plus ulițele. Vorbim acum de axa principală”, a declarat Constantin Bicheru.

O altă urgență în comuna Stănești o constituie dispensarul comunal care trebuie renovat sau, de ce nu, construit de la zero. O dată cu realizarea acestei investiții, Constantin Bicheru vrea să amenajeze și un centru de permanență.

Vizualizări: 2,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: