Primăria se va muta într-un bloc dezafectat

Primăria din comuna gorjeană Dănești va fi mutată în viitor în blocul dezafectat din centrul localității. Actualul sediu va fi transformat într-un centru medical multifuncțional, promite primarul Mădălin Paliță. Aceste investiții vor fi realizate cu fonduri europene.

Blocul din comuna Dănești este lăsat de izbeliște de aproximativ trei decenii. Aici locuiau pe vremuri specialiștii care își desfășurau activitatea în comună. Blocul are 8 apartamente, o parte din ele fiind în prezent ocupate. ”Avem acest bloc de locuințe în care nu s-a investit nimic în ultimii ani. La parter funcționează cabinete medicale și biblioteca. Aș vrea să mut primăria în acest bloc, dar asta după ce vom face o expertiză și un proiect pentru modernizarea acestuia. În actualul sediu al primăriei o să facem un centru medical multifuncțional, de ce nu chiar un centru de permanență și un cabinet veterinar”, a precizat Mădălin Paliță.

La parcarea de lângă blocul din fața primăriei Dănești se lucrează acum pentru a fi amenajată cu bani de la bugetul local. Valoarea investiției este de aproximativ 30.000 de lei.

Vizualizări: 3,153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: