Când vor avea loc alegeri la PLUS Gorj

Partidul Libertăţii Unităţii şi Solidarităţii, condus de Dacian Cioloș, are în jur de 80 de membri la Gorj, a spus Alin Cristian Mituța, care face parte din comitetul de inițiativă. Mituța, care este și candidat la alegerile europarlamentare pe lista comună USR-PLUS, a spus că deocamdată sunt grupuri de inițiativă în mai multe localități, dar că partidul este în plină organizare. “O să avem și un sediu în Gorj într-o săptămână-două, până atunci se poate lua legătura cu noi pe e-mail, la [email protected]. Avem și un responsabil de comunicare, domnul Cătălin Pilea”, a spus Mituța.

Alin Cristian Mituța este din Novaci și este unul dintre cei trei coordonatori ai PLUS pe regiunea Oltenia, alături de Elena Călin din Mehedinți și Victor Giosan din Vîlcea.

Mituța estimează că organizația va fi structurată în câteva luni, iar conducerea va fi aleasă după alegerile europarlamentare. “Noi dorim să atragem oameni noi, care nu au mai făcut politică, deși poate va dura o vreme până când aceștia vor învăța partea de comunicare, de organizare”, a mai spus Alin Cristian Mituța. (R.S.)

Vizualizări: 1,876

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: