Când vor veni noi asociaţi la Pandurii

Pandurii Târgu Jiu urmează să aibă noi membri asociaţi după ce Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj și Primăria  Târgu Jiu s-au retras din asociere. Clubul va avea la dispoziţie 90 de zile pentru a înregistra noii asociaţi care vor veni alături de USMO.

Pandurii Târgu Jiu a rămas cu un singur membru în asocierea cu care echipa de tradiţie din Târgu Jiu făcea istorie, promovând mai întâi în prima ligă, în anul 2005, şi apoi devenind vicecampioană a României în sezonul 2012 – 2013, la finalul căruia s-a calificat, tot în premieră, în grupele Europa League.

Preşedintele de atunci al clubului, Marin Condescu, cel care a ajutat echipa să obţină toate aceste performanţe, a precizat că va rămâne în continuare alături de formaţia gorjeană.

„Clubul Pandurii are un membru asociat vechi, puternic și de viitor: Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia. Echipa nu este afectată de retrageri. Avem 90 de zile la dispoziţie să completăm cu încă trei membri. Noi deja avem mai mulţi, încă din ianuarie, şi avem membrii necesari care sunt dintre foştii sportivi şi salariaţi înscrişi la masa credală şi care au renunţat la 25% din drepturile care li se cuveneau să fie plătite de club şi ei au constituit noul nucleu al viitoarei asociaţii, împreună cu USMO. Este numărul de asociaţi complinit fără nici un fel de problemă”, a declarat Condescu la Radio Infinit, precizând că va rămâne alături de echipă: „Din acest moment noi putem să înaintăm către judecătorie documentele dar nu a apărut încă motivarea. Dar le vom înainta către judecătorie şi tribunal să ia la cunoştinţă de noua componenţă a AGA şi  membri asociaţi. Eu sunt, am rămas și voi fi printre membrii asociați. Pe mine este tot stâlpul asociaţiei, USMO rămâne membru asociat în continuare”.

Conform legislaţiei, în termen de 90 de zile de la retragerea foştilor asociaţi, clubul are termen să primească  în asociere minim trei membri.

Vizualizări: 1,509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: