Candidat prins cu fiţuica la concursul pentru CFL-işti

Unul dintre candidaţii la posturile de conductor formaţie lucru scoase la concurs de CE Oltenia pe zona Jilţ este suspectat că a copiat la proba scrisă. Examinarea s-a desfăşurat joi, 23 noiembrie, la Colegiul Tehnic din Mătăsari.

Salariatul CE Oltenia de la Cariera Jilţ Nord a fost prins cu documente în bancă, asta în condiţiile în care regulamentul de concurs interzicea accesul la concurs cu telefoane mobile şi alte surse din care candidaţii să se poată inspira.

Unul dintre membrii comisiei a găsit câteva hârtii xeroxate pe care erau notate informaţii din tematica de concurs, spun observatorii din partea sindicatelor care au fost prezenţi la examinare. „Un inginer din comisie a găsit în bancă un material, în ţiplă, din materialul care i s-a dat să-l înveţe. Era vorba de banca ultimului candidat rămas în clasă, care nu terminase lucrarea. În clasă mai rămăseseră trei candidaţi pentru că aşa prevede regulamentul. Am cerut comisiei să aplice întocmai ce prevede regulamentul. Nu spun excludere, vom vedea vineri, când se afişează rezultatele”, a declarat Ion Popescu, preşedintele Sindicatului Renaşterea Jilţ Sud, observatorul Federaţiei Naţionale Mine Energie la acest concurs.

Cei care au trecut de proba scrisă vor susţine interviul luni, 27 noiembrie.  Pe zona Jilţ au fost circa 30 de candidaţi pentru cele 15 posturi de CFL scoase la concurs pentru carierele Jilţ Nord, Jilţ Sud şi la EMC Jilţ.

Vizualizări: 8,491

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: