Concursurile de CFL-işti, amânate pe zona Rovinari

Candidaţii la posturile de conducători formaţie lucru (CFL) scoase la concurs de CE Oltenia în minerit, pe zona Rovinari, s-au prezentat degeaba miercuri, 22 noiembrie, la proba scrisă. Înainte de a intra la examinare, candidaţii de la carierele Tismana, Rovinari, Pinoasa şi Peşteana au aflat de la directorul Gheorghe Dobriţanu că selecţia a fost amânată pentru marţi, 28 noiembrie. Motivul nu este foarte clar, deşi sindicaliştii din SMEO au spus că de vină ar fi proasta organizare a examenului, fiind ceva probleme legate de subiectele de concurs.

În schimb, candidaţii de la termocentralele Rovinari şi Turceni au susţinut proba scrisă, urmând ca în zilele următoare să participe la interviu. Candidaţii pe zona Jilţ-Motru vor da examenul pe post joi, 23 noiembrie. Preşedintele comisiei de concurs este directorul Gheorghe Dobriţanu.

Iniţial, preşedinţii comisiilor de concurs trebuiau să fie şefii de EMC-uri, însă pentru că aveau rude până la gradul IV printre candidaţi, s-a renunţat la idee. Concursurile trebuiau să fie finalizate încă din data de 16 noiembrie.  

Vizualizări: 1,610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: