Candidaţi de nota “0” la Spitalul Bumbeşti Jiu

Aproximativ 400 de candidaţi au susţinut luni şi marţi concursuri pentru ocuparea celor circa 70 de posturi puse la dispoziţie de către Spitalul Bumbeşti Jiu. Primele examene au vizat personalul TESA şi muncitorii. Dintre cei aproape 100 de candidaţi pentru cele 17 posturi de acest gen, mai mult de jumătate au obţinut note sub cinci. O mare parte dintre candidaţi au fost notaţi cu 0, 1 şi 2.

Spitalul Bumbeşti Jiu a început, de luni, să desfăşoare concursurile pentru ocuparea celor aproximativ 70 de posturi necesare reluării activităţii medicale. Este vorba despre 47 de posturi personal medico-sanitar, asistenţi, infirmieri şi îngrijitori;  9 posturi pentru personalul TESA şi 8 posturi pentru muncitori. Primele scoase la concurs au fost posturile pentru personalul TESA şi posturile pentru muncitori. Pentru ambele categorii au candidat aproximativ 100 de persoane.

În urma afişării rezultatelor concursurilor de luni, mai mult de jumătate dintre candidaţi au obţinut note sub cinci, majoritatea de 0, 1 şi 2. “S-au afişat rezultatele concursurilor pentru personalul TESA şi muncitori, care au avut loc luni. Pentru cele 17 posturi vacante s-au înscris aproximativ 100 de candidaţi, însă mai mult de jumătate au obţinut note sub cinci. Au fost candidaţi care au primit nota 0, 1 sau 2, în ciuda faptul că bibliografia a fost afişată de foarte mult timp. Cea mai mare notă a fost de 9.50. Candidaţii care au obţinut note peste 7.00 urmează să se prezinte miercuri la interviu”, a declarat Aurel Stolojanu, managerul Spitalului Bumbeşti Jiu.

Potrivit conducerii unităţii spitaliceşti, ieri s-a desfăşurat şi concursul pentru ocuparea posturilor destinate personalului medico-sanitar. “Pentru cele 47 de posturi scoase la concurs au candidat aproximativ 300 de persoane. Cele mai solicitate au fost posturile de asistent medical, infirmier şi îngrijitor. La polul opus se află postul de farmacist pentru care nu a fost depus nici un dosar”, a mai precizat Aurel Stolojanu. 

Conducerea spitalului spune că notarea a început de la 0 întrucât comisia de examen nu a mai acordat punctul din oficiu. Candidaţii care au obţinut peste nota 7.00, la proba scrisă, urmează să se prezinte la interviuri în aceste zile.

EXPLICAŢIE

Conducerea spitalului spune că notarea a început de la 0 întrucât comisia de examen nu a mai acordat punctul din oficiu. Candidaţii care au obţinut peste nota 7.00, la proba scrisă, urmează să se prezinte la interviuri în aceste zile.

Vizualizări: 207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: