PD-L poartă grija PP-DD

Liderii PD-L Gorj aduc grave acuzaţii adversarilor din PP-DD. Aceştia susţin că pe listele cu candidaţii de la Stoina, PP-DD a trecut un simpatizant PDL, fără consimţământul acestuia. Este vorba despre Dumitru Stelian Brânzan, despre care preşedintele PP-DD Gorj, Mihai Prunariu, susţine că are adeziune la partid şi a fost trecut pe listele pentru că aceasta a fost voinţa sa. Preşedintele PP-DD Stoina, Constantin Vlăduţu, a trimis la redacţia Pandurul adeziunea semnată de Brânzan pe data de 30 octombrie 2011. Mai mult, Vlăduţu spune că Brânzan a fost de acord să fie pe listele partidului, dar acum i s-a făcut frică după mai multe ameninţări primite.

Purtătorul de cuvânt al PDL Gorj Dan Vâlceanu, a declarat ieri că un simpatizant al partidului, de la Stoina, s-a plâns că ar fi fost trecut pe listele PP-DD Gorj, fără consimţământul său. Acesta a fost sfătuit de conducerea PDL să depună cerere de retragere la Biroul Electoral de Circumscripţie şi în plus, să facă plângere la poliţie. Democrat-liberalii o acuză de abuz şi pe preşedintele circumscripţiei, Elena Dăianu, care ar fi refuzat să primească cererea de retragere a lui Brânzan. ”Un simpatizant PDL a fost înscris fără consimţământul său pe lista PP-DD. Aflând de acest lucru, omul ne-a solicitat să-i spunem ce are de făcut. L-am îndrumat să facă o cerere de retragere de pe lista PP-DD din Stoina şi să facă o sesizare către Biroul electoral de Circumscripţie, în care să scrie motivele pentru care se retrage”, a spus Dan Vâlceanu.

Prunariu limpezeşte apele

Preşedintele PP-DD Gorj, Mihai Prunariu, a precizat că Brânzan şi-a depus copie după buletinul de identitate şi a completat actele la organizaţia din Stoina a partidului şi dă asigurări că omul şi-a manifestat intenţia de a se regăsi pe listele PP-DD. Prunariu este surprins însă de preocuparea PDL faţă de PP-DD. ”Din câte am discutat cu preşedintele organizaţiei din Stoina este în totul în regulă. Are o adeziune la noi, copie după buletin şi toate actele în regulă. Nu are nicio logică ceea ce se spune. În momentul în care preşedintele de organizaţie are copia după buletinul lui şi toate datele, bănuiesc că nu i-a făcut cineva o copie cu forţa”, a spus Prunariu.  Preşedintele PP-DD nu înţelege de ce s-a ajuns ca PDL să poarte grija PP-DD. Acesta crede că democrat-liberalii ar trebui să se uite mai mult în ograda proprie decât în curtea vecinilor, mai ales că se pare că PDL are cele mai multe probleme în această perioadă. ”Dacă PDL are în perioada asta grija candidaţilor noştri şi nu are grija faptului că le-au plecat o serie de primari, înseamnă că am devenit un partid destul de important”, a concluzionat Prunariu.

VOR SĂ-I SCOATĂ DIN SECŢII

Preşedintele PP-DD, Constantin Vlăduţu, a trimis pe faxul redacţiei adeziunea lui Brânzan Dumitru Stelian, cu precizarea că omul a scris cu mâna lui actele pentru candidatură. Vlăduţu a mai spus că acesta ar fi fost ameninţat de PDL şi PSD pentru a se retrage de pe listă. Primăriţa Ioana Buşe spune că a auzit despre acest caz, dar nu are nicio legătură cu cele întâmplate. Cert este că omul se poate retrage până pe 8 mai, ceea ce înseamnă că PP-DD va rămâne fără om în respectivele secţii. Se tem de mine, spune Vlăduţu.   

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: